Restaurants

8x Rotterdamse horecazaken met een bezorgservice

Door de coronacrisis moesten helaas alle horecazaken sluiten, erg vervelend, maar gelukkig zijn er veel Rotterdamse horecazaken begonnen met een afhaal-en bezorgservice. Wij hebben een overzicht gemaakt van onze 8 favorieten die nu die optie hebben! 

Spaghetteria Rotterdam

Spaghetteria is een pastabar in het centrum van Rotterdam. Elke dag kan je kiezen tussen verschillende pizza’s, allemaal zoals ze in Italië bereid worden. Het personeel is erg vriendelijk en je kan plaats nemen aan de lange tafels. Nog een pluspunt: Ze hebben heerlijke wijn! Tijdens de deze roerige tijd kan je elke dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur je favoriete pasta laten bezorgen of afhalen. 

Nieuwe Binnenweg 77

Croos 

Croos is de gezelligste plek in Nieuw-Crooswijk voor lekkere koffie. Ook kan je terecht voor een lunch, borrel of huisgemaakte taart. Nu kan je er van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 nog terecht voor de lekkerste taart, koffie en broodjes om af te halen.

Exercitiestraat 2

Guliano

De plek voor de lekkerste broodjes van Rotterdam is Guliano. Ze hebben een uitgebreide kaart met belegde broodjes, onze favorieten zijn een broodje carpaccio en een broodje perfetto met parmaham, salami en kaas. Normaal kan je er al broodjes afhalen maar nu kan je ook je lunch laten bezorgen.

Meent 31A

BasQ Kitchen

Een andere Rotterdamse horecazaak is Basq Kitchen in De Markthal, de plek voor een avondje tapas . Ook kan je er tussen 12.00 uur en 16.00 uur terecht voor een lunch met broodjes en pasta’s. BasQ Kitchen is nu geopend voor afhaal en ze bezorgen hun heerlijke gerechtjes thuis.

Grotemarkt 188 (in de markthal)

Pizzabakkers

Voor een simpele, krokante, dunne en erg lekkere pizza moet je naar Pizzabakkers, de plek voor pizza en prosecco. De pizza’s worden bereid in een echte Italiaanse houtoven. Op de kaart staan de ‘standaard’ pizza’s zoals margarita en salami. Ook is er elke maand een wisselende pizza van de maand. Nu zijn ze van donderdag tot zaterdag open voor afhaal en bezorging. 

Pannekoekstraat 68A

Olympia Kitchen Bar

Op loopafstand van de Rotterdamse Haven en al sinds 1985 is dit de plek om een avondje te genieten van allemaal verschillende hapjes. Olympia is elke dag geopend en heeft voor ieder wat wils. Je kan er nu je favoriete gerechtjes afhalen of laten bezorgen.

Schiedamse Vest 2

Noo.me

Noo.me is de plek voor Aziatisch eten! Het is een kleine en gezellige zaak met een goede prijs en geweldig personeel. De kaart is erg uitgebreid en vooral de noedelsoep is een aanrader! Ze zijn nu ook geopend voor afhaal en bezorgen.

Botersloot 18A

The poké box

Hierboven hebben we al veel verschillende opties gegeven en als laatste kan Poké Box niet ontbreken! Bij The Poké Box kan je genieten van poké bowls. Je kan de bowls afhalen of laten bezorgen. De pokes zitten in biologisch afbreekbare boxen dus ook nog goed voor het milieu. 

Posthoornstraat 9

Wil je toch even naar buiten maar weet je niet wat je kan bezoeken? Neem dan een kijkje op onze blog over standbeelden.