ActiviteitenNachtlevenUitgaan

Avondje uit in Rotterdam? Dit is waarom jij naar Comedy Club Haug wilt

Naar een een comedy club in Rotterdam? Dat kan gewoon. In Rotterdam hebben wij een eigen stand-up comedy podium, namelijk: Comedy Club Haug. Als je nog iets zoekt om te doen tijdens jouw avondje uit in Rotterdam is dit echt een uitstekende plek om heen te gaan. Je wordt er namelijk vrolijk van, en lachen is gezond!

In Comedy Club Haug vindt je de beste nationale,- en internationale comedians. Elke donderdag is er de ‘New Talents of Comedy’. Hier kun je de eerste stappen van beginnende comedians zien. Maar buiten beginnende comedians zijn er ook vaste namen die hier nieuw materiaal uitproberen. Op vrijdag en zaterdag is er de Best Of Stand-Up met line-ups van verschillende professionele comedians. Soms komen er ook grote bekenden voorbij. Naast Patrick Laureij en Najib Amhali, stond zelfs Theo Maassen in Club Haug. Als verrassing, want de comedy club in hartje Rotterdam kondigt grote cabaret namen bewust niet aan.

De eigenaren van Comedy Club Haug zijn best bekend. Ze zijn namelijk de producenten en oprichters van onder andere The Stand-Up Club, The Comedy Factory en ICFR. Ze selecteren comedians op charisma en authenticiteit. Alleen diegenen die zich onderscheiden van de mainstream krijgen een podium om zich verder te ontwikkelen bij Club Haug.

Voor meer informatie ga naar http://clubhaug.com. Voor andere uitgaansgelegenheden klik hier.