Combideals Rotterdam

Bezienswaardigheden in Rotterdam: Combideals

Bespaar geld op je toegangskaarten met een van deze aantrekkelijke combi deals in Rotterdam! Om jouw verblijf in Rotterdam nog leuker te maken, hebben we samengewerkt met enkele van de populairste attracties in de stad. En het beste is dat je kunt profiteren van een interessante korting!


Combi-ticket: Euromast + Rotterdam Highlight fietstour

Rotterdam heeft zoveel te bieden, of het nu een levendige en unieke binnenstad zoekt, interessante voorsteden of een gigantische haven, je vindt het hier allemaal! Alles zien op één dag is best lastig, maar met deze Euromast combi-deal kom je best dicht in de buurt!

Ten eerste fiets je met een enthousiaste lokale gids door de stad op onze comfortabele fietsen en zie je alles wat de stad te bieden heeft. Dan, op een moment dat handig voor je is, gaat je de Euromast op. De snelle liften brengen je binnen 95 meter naar het restaurantgedeelte in een mum van tijd. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de stad, de haven en misschien zie je Den Haag zelfs als het weer het toelaat. Maar dat is nog niet alles, want je bent pas halverwege! Stap aan boord van de Euroscope en geniet van een 360-graden uitzicht terwijl je wordt opgetild tot 180 meter! Stel je het uitzicht eens voor!

En het beste? Je bespaart hiermee geld! Als je dit aanbod boekt, zijn de fietstocht EN de Euromast allebei 10% goedkoper!

.

.


Combi-ticket: Spido + Rotterdam Highlight fietstour

Wanneer je Rotterdam bezoekt, wil je zoveel mogelijk hoogtepunten zien. Met deze Spido combi-deal breidt jij jouw rondleiding uit naar het volgende niveau! Ten eerste fiets je met een enthousiaste lokale gids door de stad op onze comfortabele fietsen en zie je alles wat de stad te bieden heeft. Ten tweede stap je in op één van de schepen van de Spido en maak je een rondvaart door de moderne en bruisende haven van Rotterdam! Het is het perfecte uitstapje om te doen in een weekend in Rotterdam.

De huidige stad wordt grotendeels gevormd door de haven van Rotterdam en tijdens de fietstour leer je de geschiedenis van de haven, leer je de coolste geheimen van Rotterdam kennen, de architectuur en natuurlijk tips voor de beste restaurants, bars en andere activiteiten om te genieten tijdens de rest van je verblijf! En het beste? U bespaart hiermee geld! Als u deze aanbieding boekt, zijn defietstour EN de Spido 10% goedkoper!

.

.


Praktische tour informatie & Boeken

Hebben we je interesse gewekt? Reserveer een van onze combi-deals in Rotterdam door een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen en we zullen jou vertellen wat allemaal mogelijk is!