Fietstours en wandeltours in Rotterdam

Ga je met ons mee op een van onze fiets- of wandeltours in Rotterdam? In onze rondleidingen door de stad zullen we je namelijk Rotterdam laten zien door de ogen van een local. Daarnaast zijn onze tours zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu met een groep vrienden bent, een zakenreis of gewoon met z’n tweetjes. Spring op een van onze fietsen of knoop de veters van je wandelschoenen en wij zullen jou rondleiden!


Onze best beoordeelde stadsrondleidingen met ervaren gidsen

<strong>ROTTERDAM HIGHLIGHT FIETSTOUR</strong><br>
ROTTERDAM HIGHLIGHT FIETSTOUR

Onder alle hoogtepunten van Rotterdam per Fiets!

seerotterdam | Fietstour
ROTTERDAM HAVEN FIETSTOUR

Verken de haven van Rotterdam op de fiets!

seerotterdam | Fietstour
ROTTERDAM HIGHLIGHT WANDELTOUR

Ontdek alle hoogtepunten van Rotterdam te voet!

seerotterdam | Fietstour
ROTTERDAM PRIVÉ HIGHLIGHT TOUR

Verken Rotterdam op je eigen tempo!


Fietsen in Rotterdam met een local

Steeds meer mensen bezoeken deze werkelijk interessante stad in Nederland. Het biedt een zeer unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een fascinerende geschiedenis. Verder zijn er veel leuke winkels en restaurants, dus je kunt er zeker van zijn dat je hier je niet zult vervelen! (Klik hier voor ons uitgebreide blog met veel informatie over wat te doen in Rotterdam).


Ontdek deze geweldige stad tijdens een van onze tours in Rotterdam en laat een gids informatie over de cultuur en geschiedenis met jou delen. Bovendien is fietsen een van de beste manieren om een ​​goed overzicht te krijgen van de belangrijkste bezienswaardigheden in een korte tijd. Tijdens onze Rotterdam Highlight Bike Tour zie je een aantal bezienswaardigheden die niet te missen zijn zoals het Hotel New York, de Markthal, de oude haven en natuurlijk de Erasmusbrug. Daarnaast bieden we ook een Rotterdam Highlight Walking Tour aan als je liever de stad te voet verkent. Ook is er de optie om voor een privétour, waarbij je de starttijd en route zelf kunt bepalen! Natuurlijk is er voldoende tijd om foto’s te maken tijdens onze tours de gids beantwoordt graag al jouw vragen.

.

.


Een tour aangepast aan jullie wensen!

Ontdek Rotterdam met een rondleiding op maat met jouw groep! Of je nu een bedrijfsuitje, een schoolreisje, verjaardagsfeestje, of teambuildingervaring wilt organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen! Wij passen onze services immers aan de behoeften van onze groepen. We kunnen je namelijk bijna elke mogelijke tour of bedrijfsservice huisvesten – alleen jouw verbeelding stelt de limiet. We hebben een uitgebreid netwerk van attracties, restaurants en hotels waarmee we een veelbewogen verblijf in Rotterdam kunnen regelen. Daarnaast kunnen Rondleidingen worden georganiseerd voor groepen van 2 tot 200 personen. Wanneer je met meer dan 15 mensen bent, word je verdeeld in groepen met meerdere gidsen. Lees meer informatie over onze groepsrondleidingen op de pagina groepstours in Rotterdam.


Bekijk ook onze andere rondleidingen in Den Haag en in Breda!