Fietsverhuur in Rotterdam

SNELLE DETAILS
Duur: Zo lang als je wilt.
Inclusief: Fiets, fietsslot, licht en btw.
Exclusief: Gids.
Dagen: Dinsdag tot zondag: 10:00 – 17:00 uur (alleen met reservering).
Prijs: 4 uur: €10,00 per fiets – 24 uur: €12,50 per fiets.

Huur een fiets in Rotterdam en bekijk Rotterdam op je eigen tempo!

Op je citytrip is het huren van een fiets in Rotterdam een uitstekend idee. Verken alle unieke hoogtepunten van de stad: Je kunt het stadscentrum bezoeken en stoppen bij de markthal, of je kunt de unieke architectuur van de Erasmusbrug en de kubuswoningen bewonderen. Huur een fiets in Rotterdam en alles is mogelijk. Je kunt het ook allemaal in je eigen tempo doen. Huur een fiets in Rotterdam en ontdek de stad op een actieve manier! Kijk op onze blog voor andere interessante hotspots die je in Rotterdam kunt bezoeken!

“”>

.

.


Huur een fiets in Rotterdam: de beste manier om de stad te bekijken

Vlakke wegen en vele kilometers fietspad maken fietsen in Rotterdam tot een geweldige bezigheid. Bovendien is het verkeer gewend aan fietsers en gaan Rotterdammers er zelf ook het liefst op twee wielen op uit! Huur een fiets en ga op eigen houtje op avontuur in deze fantastische stad.

We hebben goede fietsen voor je klaar staan ​​en we zullen je ook een dubbel slot bieden. Huur een fiets en onze medewerkers geven graag aanbevelingen voor de beste routes in de stad. Verder zijn kinderfietsen beschikbaar vanaf 8 jaar en kinderzitjes zijn beschikbaar voor € 2,50 extra. Je kunt een fiets huren in Rotterdam ook combineren met een van onze rondleidingen! Doe een rondleiding en houd de fietsen gewoon achteraf. Op deze manier weet je wat je wilt zien en wat de beste routes in de stad zijn!

Je kunt jouw huurfiets ophalen in de buurt van centraal station in het centrum van Rotterdam. Een fiets huren in Rotterdam kan een paar uur, een dag of zelfs meerdere weken. Je wordt wel gevraagd om borg te betalen, die je terugkrijgt wanneer je de fiets veilig terugbrengt.


Prijzen Fietsverhuur Rotterdam

  • 04 uur €10,00 per fiets
  • 24 uur €12,50 per fiets
  • 2 dagen € 25,00 per fiets
  • 3 dagen € 37,50 per fiets
  • 4 dagen € 50,00 per fiets
  • 5 dagen € 60,00 per fiets
  • 6 dagen € 70,00 per fiets
  • 7 dagen € 80.00 per fiets


Huur nu een fiets in Rotterdam en ontdek de stad

Hebben we je interesse gewekt? Huur jouw fiets in Rotterdam door een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926. Je kan ook het formulier hier onder invullen!