GROEPSUITJE IN ROTTERDAM

Groepsuitje in Rotterdam: Een tour aangepast aan jullie wensen!

Op zoek naar groepsuitje in Rotterdam? Ontdek Rotterdam met een rondleiding op maat met jouw groep! Of je nu een bedrijfsuitje, een schoolreisje, of verjaardagsfeestje wilt organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen! Tijdens jouw groepsuitje kunnen wij onze services aanpassen aan de behoeften van jouw groep. We kunnen jou bij bijna elke mogelijke fietstour of wandeltour aanbieden – alleen jouw verbeelding stelt de limiet. We hebben een uitgebreid netwerk van attracties, restaurants en hotels waarmee we een veelbewogen verblijf in Rotterdam kunnen regelen. Groepsuitjes kunnen worden georganiseerd voor groepen van 2 tot 200 personen. Wanneer je met meer dan 15 mensen bent, word je verdeeld in groepen met meerdere gidsen.

.

.


Groepsuitje: Wandeltours in Rotterdam met een groep

Er is geen betere manier om Rotterdam te ontdekken dan tijdens een groepsuitje met het gezelschap van onze lokale en enthousiaste gidsen. We laten je namelijk de hoogtepunten zien en geven je geweldige verhalen over onze stad. Daarnaast kun je de meest interessante en unieke bezienswaardigheden van Rotterdam bekijken en ontdek je de interessante geschiedenis, de moderne architectuur en de beroemde haven. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven biedt onze groepsuitje meerdere gidsen voor verschillende groepsgroottes, zodat iedereen de best mogelijke persoonlijke aandacht krijgt. Bovendien kan voedsel tegen zeer redelijke prijzen worden toegevoegd, of het nu gaat om het eten van culinaire hoogstandjes tijdens de tour of dineren als een groep in een van onze favoriete restaurants. De ervaring is iets waarvan je zeker zult genieten!


Groepsuitje: Fietstours in Rotterdam met een groep

Een fietstour in Rotterdam is een spannende manier om de stad te ervaren en meer plekken te zien dan tijdens een wandeling. Het is ook een geweldig groepsuitje: het laat mensen samenkomen in de groep en laat mensen elkaar zien in andere situaties dan op kantoor. Daarnaast Bekijk je zowel de historische delen van Rotterdam, de haven en de modernste delen van Rotterdam. Wil je je fietstour combineren met een spannende rit door de havens van de beroemde Watertaxi? Geen probleem, we organiseren dit en zorgen er namelijk voor dat het precies in de planning van jouw groepsuitje past. Wil je ergens lekker lunchen? Een brouwerij bezoeken? Koffiebrander? Museum met begeleide groepstour? Wij zorgen ervoor!


Praktische tour informatie & Boeken

Hebben we je enthousiast gemaakt? Reserveer jouw groepsuitje door Rotterdam door een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen en we zullen jou vertellen wat allemaal mogelijk is!