Over seeRotterdam

Over seeRotterdam

Hier is alles at je moet weten over seeRotterdam: Eind 2014 begon het idee te borrelen dat het geven fietstours best wel eens een leuke aanvulling kon zijn op het werk dat we op dat moment deden: Marijn, eigenaar van een webshop in fietsonderdelen en actief in de im/export van fietsen en Linda, parttime werkzaam in de zorg en parttime horeca-tijger.

We; dat zijn dus Linda en Marijn, samen sinds 2011 en uiteindelijk in 2015 gestart met seeRotterdam. Wat begon als een hobby-project met 8 fietsen als tijdverdrijf op een vrije zaterdagmiddag is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een serieus bedrijf met ruim 70 fietsen, 12 gidsen en heel veel gezellige gasten. 

Wat onze fietstours en wandelingen in Rotterdam zo uniek maken is dat we het zo laagdrempelig mogelijk proberen te houden. Onze rondleidingen zijn voor iedereen toegeankelijk, van jong tot oud. Verder zijn al onze gidsen allemaal erg gepassioneerd over Rotterdam en doen dit vaak naast hun full-time baan. Ze geven allemaal de rondleidingen op hun eigen manier wat iedere tour weer anders en authentiek maakt.

Inmiddels is Linda een ander eigen bedrijf begonnen: Croos en is Marijn fulltime bezig met seeRotterdam dat inmiddels ook is uitgebreid naar seeBreda en seetheHague.