Geef een rondje Rotterdam cadeau!

Succes verzekerd met de seeRotterdam waardebon!

Wil je een origineel presentje geven aan iemand die alles al heeft? Of wil je anderen kennis laten maken met Rotterdam? Geef een tour cadeau! We hebben de cadeaubon in alle soorten en maten, ze verlopen niet en kunnen op AL onze tours worden toegepast!

Online in te wisselen bij het boeken van een tour
Eenmalig in te wisselen, maar onbeperkt geldig
Bepaal zelf de waarde van de bon
Geldig voor ALLE tours


Rotterdam is geweldig en al helemaal als je de stad ontdekt aan de hand van een lokale bewoner die de liefde voor zijn/haar stad niet onder stoelen of banken steekt, maar het juist leuk vind om de bijzonderste plekjes en verhalen van de stad met je te delen!

Geef een tour cadeau

Uiteraard zijn de waardebonnen geldig voor alle tours, dus of je de nou de Haventour, de Highlight Fietstour of de Wandeltour cadeau wil geven, alles kan! Ook kan je zelf een bedrag kiezen.

Ben je zelf al een keer met een van onze tours mee geweest en wil je je enthousiasme delen? Dan is een cadeaubon een goed plan.


Hoe gaat het in z’n werk?
– Klik op de button op deze pagina
– Klik op “Nu Kopen”
– Vul de naam en e-mailadres van de ontvanger in.
– Vul je eigen gegevens in en reken af met creditcard of iDeal
– Na aanschaf kunt u kiezen of u de voucher wil mailen met een persoonlijke boodschap of printen

Heb je nog vragen over de cadeaukaart? Heb je speciale verzoeken? Neem dan even contact met ons op, we beantwoorden al je vragen over onze tours en uiteraard is maatwerk ALTIJD mogelijk! Dus aarzel niet!

Wil je eerst nog even zien wat anderen van onze tours vonden of een betere indruk van ons bedrijf krijgen? Bekijk onze social media kanalen: Facebook en Instagram