ROTTERDAM HIGHLIGHT FIETSTOUR

Fietstour langs de bezienswaardigheden van Rotterdam

Leer alles over de maasstad tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van Rotterdam! Of je nu houdt van nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!

Rotterdam is een stad die leuk is voor iedereen. Het is niet allen een van ’s werelds grootste havensteden, maar het is ook de meest kosmoplitische stad van Nederland. Ga mee op fiestour en leer alles wat je moet weten over Rotterdam! Onze tours zijn ook leuk voor kinderen. Er zijn kinderfietsen en kinderzitjes bescikbaar.

Tijdens onze fietstour ga je niet alleen langs de populaire bezienswaardigheden, maar ook langs interessante plekken waar je niet meteen zelf aan zou denken. Dit maakt de tour ook interessant voor mensen die al bekend zijn met Rotterdam.

seerotterdam | Fietstour
seerotterdam | Fietstour

De bezienswaardigheden van onze Rotterdam fietstour:

Met onze tour fiets je o.a. langs deze bezienswaardigheden:

Onze tour langs de bezienswaardigheden van Rotterdam is dé ideale manier om deze havenstad te ontdekken. Allereerst, start je de fietstour vlakbij het centrum van Rotterdam, daarna neemt onze gids je mee op ontdekkingsreis.

Fiets langs de bekende Coolsingel. Niet te missen, de Willemsbrug en de Erasmusbrug waar je geniet van de indrukwekkende skyline. Daarnaast mag Hotel New York ook zeker niet worden overgeslagen met haar boeiende geschiedenis. Ook gaan we naar de Markthal, misschien wel hét hoogtepunt van de fietstour.

Vervolgens, slaan we de kubuswoningen en de oude haven ook niet over want die moet je gezien hebben! Daarentegen houdt het echter niet op bij deze indrukwekkende lijst bezienswaardigheden. Een stad als deze herbergt ook een flinke verzameling minder bekende plekjes die zeker de moeite waard zijn. En wie kan je daar nou beter over vertellen dan jouw enthousiaste gids?


Boek nu en kom fietsen in Rotterdam!

Zowel de begin- als de eindpunten van de Rotterdam Highlight fietstour zijn vanaf Gouvernestraat 244. Deze loctie is maar een paar minuten lopen van Rotterdam Centraal Station en daarom makkelijk bereikbaar.

Privé tours kunnen tegen een meerprijs starten vanaf jouw eigen locatie. De rondleidingen worden van donderdag tot en met zondag om 10.30 en 14.00 uur aangeboden.

Krijg een mooie indruk van wat Rotterdam te bieden heeft vanuit de zadels van onze comfortabele fietsen. Boek vandaag online jouw fietstour! Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926.