Rotterdam Instant Camera Tour


  • SNELLE DETAILS
  • Duur van de tour Tweeënhalf uur
  • Inclusief Gids, btw, gebruik van Fuji Instax Camera met 10 foto’s
  • Exclusief Drankjes, extra fotocassette
  • Wanneer? Elke vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00u
  • Prijs €37,95 per volwassenen, kinderen tot 12jr €29,50 

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!

Gewapend met een polaroid camera van Fuji Instax ga je samen met onze lokale, enthousiaste gids langs de mooiste plekjes van Rotterdam.
Tijdens deze tour worden boeiende en grappige anekdotes afgewisseld met de meest fotogenieke plekken in de stad. Door het afwisselende karakter is deze unieke tour van Rotterdam geschikt voor iedereen!

Maak leuke selfies, grappige foto’s van je vrienden, familie of collega’s of fotografeer de geweldige architectuur van Rotterdam vanuit een andere hoek! Bij deze tour laat jij je creativiteit de vrije loop!


Wat gaan we doen?

Nadat iedere deelnemer een camera heeft ontvangen volgt een korte instructie door de gids en ga je op pad langs allerlei gave plekken, onder andere:
– Het nieuwe Depot van Boijmans van Beuningen
– Volop toffe street-art
– Leuke straatjes en pleinen
– De Erasmusbrug
– Klassieke schepen en kranen
– …. en veel meer!

Kortom, dit is een originele tour door Rotterdam voor het hele gezin! Eindelijk een tour die ook onwillige pubers enthousiast maakt!

Wil je liever een privétour? Bijvoorbeeld omdat je onze polaroidtour met je vrijgezellenfeest wilt doen, met je eigen vriendengroep door de stad wilt dwalen of weer eens wat anders wil voor je bedrijfsuitje? Dat kan! Klik hier om direct te boeken, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden (dat zijn er véél!)