SCHOOLUITJE IN ROTTERDAM

Een schooluitje in Rotterdam: Fietsen door de stad

Wil jij een schooluitje in Rotterdam organiseren? Ga mee op een fietstour door Rotterdam! Dit maakt de studiereis of werkweek extra interessant, voor zowel leerling als docent. Onze fietstour is namelijk leuk, veilig en leerzaam. Speciaal voor grote groepen scholieren is de route van deze populaire fietstour aangepast. Je bent lekker bezig en steekt ook nog eens wat op, welke docent wilt dit nu niet voor zijn student? Dit is de perfecte bestemming voor studenten. De stad zit vol met bezienswaardigheden en er is altijd wel wat nieuws te zien of te doen in de stad. Vooral op het gebied van architectuur kijk je je ogen uit.


De Highlights van onze Rotterdam fietstour:

<>

.

.


Praktische tour informatie & Boeken

In ongeveer 3 uur tijd nemen onze ervaren gidsen de studenten mee op deze fantastische Studentenfietstour Rotterdam. Verdeeld in kleine groepjes fiets je langs de mooiste bezienswaardigheden. Veilig, verrassend én educatief helemaal verantwoord! De manier om Rotterdam te zien. De fietstour voor studenten door Rotterdam is dagelijks te boeken vanaf minimaal 20 deelnemers.

Hebben we je interesse gewekt? Reserveer je fietstour voor studenten door Rotterdam door een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen en we zullen jou vertellen wat allemaal mogelijk is!