ROTTERDAM HIGHLIGHT WANDELTOUR

Stadswandeling door Rotterdam met gids

Snuif de cultuur van deze geweldige stad op terwijl je langs de prachtige stadsgezichten van Rotterdam wandelt. Onze Stadswandeling door Rotterdam met gids biedt je alle vrijheid om alle highlights van Rotterdam van dichtbij waar te nemen. De gidsen van seeRotterdam kennen de mooiste routes van de stad en kunnen je alles vertellen over wat je tijdens de wandeling tegenkomt.
Net als bij de Rotterdam Highlight fietstour geven wij je alle inzichten in Rotterdams verbazingwekkende architectuur, geschiedenis en hotspots.
Boek Nu

De Highlights van onze Rotterdam Wandeltour

Tijdens onze Stadswandeling door Rotterdam met gids ontdek je de bekende bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug, die ook wel de Zwaan wordt genoemd en het Centraal Station dat in 2014 opnieuw is geopend. Het is een ultra modern gebouw geworden waarbij er vooral is gekeken naar duurzaamheid met een zogenoemd zonnedak. De gids zal je uitgebreid en met passie het verhaal vertellen van deze havenstad. In een korte tijd leer je deze plaats goed kennen en krijg je veel tips van de gids. Zo weet ook precies wat nog leuk is om te bezoeken na de tour!

Het centrum is niet heel groot waardoor de bezienswaardigheden makkelijk te voet te bereiken zijn. Dat maakt een Wandeltour in Rotterdam de perfecte excursie. In 2 uur tijd zie en leer je veel over de stad.

.

.


Praktische tour informatie & Boeken

Onze stadswandeling door Rotterdam met gids in Rotterdam duurt maximaal 2 uur. Tijdens deze wandeling krijg je een impressie waar je heerlijk kunt lunchen of dineren, welke musea of interessante tentoonstellingen je in Rotterdam kunt bezoeken. Tips om activiteiten met kinderen te ondernemen kunnen onze gidsen je natuurlijk ook vertellen .

De stadswandeling is vanaf minimaal 6 personen te boeken. Ben je met een kleinere groep? Dan ben je natuurlijk ook welkom. De kosten komen met een minimumprijs van €111. Hoewel de wandeling geschikt is voor kinderen, raden wij je aan om een kinderwagen mee te brengen voor jongere kinderen.

Boek Nu